Avesifys tjänster

Avesifys tjänster - Drönarbild Mallorca Berg
Drönarfoto från Torre del Verger i Serra de Tramuntana på Mallorca

Avesifys tjänster inkluderar flera olika uppdrag till företag, myndigheter och privatpersoner. Vi erbjuder kompetenta, licenserade drönarpiloter för flera typer av uppdrag, bland annat filmning och fotografering, inspektion, och drönarintegration. Avesify kan även bidra till drönarprojekt. Alla flygningar vi utför är säkra och sker enligt de gällande drönarreglerna.

Professionell filmning och fotografering

Med drönarteknik kan du, bokstavligt talat, ta ditt skapande till nya höjder. Avesifys drönarpiloter skapar unikt visuellt material till din produktion genom att erbjuda exceptionell drönarfotografering och drönarfilmning för exempelvis dokumentärer, reklamfilmer och TV.

Avesify drönarflygning vid Sickla Udde, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Avesifys tjänster inom sociala medier

Vill du lyfta dina sociala kanaler? Gör det med drönare! Avesify fångar exempelvis hissnande material till influensers och organisationers instagramflöden, facebooksidor, YouTubekanaler, hemsidor och mer.

Avesifys tjänster inom inspektion

Det bästa sättet att effektivisera, förenkla och öka säkerheten vid inspektion av dina egendomar och din infrastruktur är att utnyttja drönare. Drönare flyger nämligen med enkelhet dit människor tar sig med svårighet. Avesifys tjänster underlättar underhållet av infrastruktur som till exempel tak, skorstenar, master och el-ledningar.

Integration av drönare

Avesify är din organisations partner vid integration av intelligenta drönarlösningar. Vi hjälper till exempel företag, myndigheter och andra organisationer att växa genom ny teknologi och de verktyg och kunskaper som de behöver för att de ska segra i den kommande drönaromställningen. Ta klivet ur nästet och få din organisation att flyga med Avesify!

Mer information

Här kan du läsa mer om att boka drönarflygning, tillverkare av drönare eller U-space.

Kontakta Avesify

Tveka inte att kontakta oss på info@avesify.se eller +46 732 422 865. Du kan även nå oss på våra sociala kanaler: InstagramFacebookSnapchatYouTube, Twitter och TikTok.